top of page
office-chairs_10-6_Navigo-8.jpg

Nowy Styl 

nowy-styl_edited.jpg

"Nowy Styl stands for innovative thinking: every day, all the time. This name has defined us and it perfectly describes what we are" Adam Krzanowski, President of the Management Board for Nowy Styl

Nowy Styl & Officepoint

Waarom hebben we voor Nowy Styl gekozen?

Sinds de start van Chairpoint in 2015 hebben we gekozen om met Nowy Styl samen te werken. Een sterke Europese speler met productie in Europa. Ze zijn een betrouwbare zakenpartner, ze zijn flexibel, spelen volledig in op de behoeften van hun klanten en ondersteunen ons dagelijks bij het nemen van beslissingen. Hebben ergonomische en bijzonder innovatieve producten, b.v. stoelen uitgerust met GLIDE-TEC, DUO BACK en S-MOVE mechanismen;

Sinds 2020, na de rebranding, zijn er nog 4 productmerken met een breed scala aan oplossingen en hun lokale medewerkers ondersteunen Officepoint met kennis van onze Belgische markt. Hun sterke waarden die sluiten perfect aan bij de onze. Ze kennen een constante groei en elk jaar worden nieuwe innovatieve producten gelanceerd. 

Nowy Styl is onze hoofdleverancier als het aankomt op de kantoormeubelen en bureaustoelen.

Wie is Nowy Styl?
Nowy Styl isi een Europese leider in allesomvattende meubeloplossingen voor kantoren en openbare ruimtes. Dankzij het unieke bedrijfsmodel bieden ze een uitstekende interieurinrichting op basis van een grondige analyse van de behoeften van de klant, efficiëntie, werkorganisatie, ergonomie en akoestiek. Hun ervaring en technologische en productiefaciliteiten zorgen ervoor dat elk aanbod "op maat" is.

NowyStyl 3rd.jpg
rebrandind_nowy-styl_09-2019-11.jpg

Hoe werken ze?

Het is de flexibele benadering van een klant, innovatie en de uitzonderlijke organisatiecultuur die hen tot een van de grootste en meest dynamisch ontwikkelende meubelbedrijven in Europa maken. De jaarlijkse omzet bedraagt ​​ruim € 460 mln. Ze hebben een eigen internationale distributienetwerk met lokale verkoopstructuren in 16 landen over de hele wereld (zowel in de belangrijkste Europese markten als in het Midden-Oosten). Met lokale managers en medewerkers slagen we erin om het aanbod af te stemmen op de wensen van klanten en hen een professionele service te bieden.

Wat kunnen ze doen?
Elke dag rusten ze nieuwe kantoorgebouwen, conferentiecentra, bioscopen, stadions, muziekzalen, sport- en multifunctionele voorzieningen uit. De lijst met referenties omvat multinationals zoals DS Smith, Honeywell, Deloitte en ABB, culturele instellingen zoals het Polish National Radio Symphony Orchestra in Katowice en de Opera in München, evenals de stadions in Polen en Frankrijk waar Europese voetbalkampioenschappen plaatsvonden. gehouden in 2012 en 2016. Fans van het WK voetbal in Qatar in zes van de zeven stadions die nu in aanbouw zijn voor het evenement, zullen ook op Nowy Styl stoelen zitten.

rebrandind_nowy-styl_09-2019-14.jpg
rebrandind_nowy-styl_09-2019-15.jpg

Wat bieden ze aan?
Om aan de smaak en behoeften van klanten over de hele wereld te voldoen, bestaat ons portfolio uit 6 productmerken: Nowy Styl, Rohde & Grahl, Sitag, Kusch + Co, Forum Seating en Stylis. Het scala aan kantooroplossingen dat ze aanbieden, wordt gepresenteerd in 31 showrooms, waaronder in Warschau, Londen, Parijs, Düsseldorf, München, Praag, Bratislava, Moskou en Brussel. Ze vervaardigen hun producten in 18 productievestigingen die zijn uitgerust met de modernste technologieën in Polen, , Rusland, Frankrijk, Turkije, Zwitserland, Oekraïne en Duitsland.

Hieronder een paar producten uit het Nowy Styl gamma 

X-Move.png

Xilium

bureaustoel

eModel_Viden_03_a.jpg

eUp

Zit-Sta bureaus

office-furniture_10-6_erange2.jpg

E-Range

boardroom

vergadertafel

bottom of page