top of page
Buzzi Planter

BuzziSpace

logo+buzzispace

"Happy & Healthy Workspaces"

Buzzi Space & Officepoint

Waarom hebben we voor BuzziSpace gekozen?

BuzziSpace, een Belgisch bedrijf, dat is uitgegroeid tot een markleider in zijn domein met premium productgamma. 

sofa van buzzispace

BuzziSpace creëert meubel-, akoestische en verlichtingsoplossingen die voldoen aan de eisen van de veranderende werkplek.

buzzispace cealing

Welzijn op het werk

Erkennend dat medewerkers de ruggengraat van elke organisatie vormen en dat hun geluk de sleutel tot succes is, lopen we voorop voor een beter welzijn op het werk.

In ons niet aflatende streven om de wereld te verbeteren door middel van design, bieden we de belangrijkste bouwstenen die nodig zijn om uitgebalanceerde ruimtes te creëren waarin professionals zich thuis voelen, waar ze ook zijn.

Stilte is geen luxe

Akoestiek maakt deel uit van onze nalatenschap. Vanaf het allereerste begin was het de drijvende kracht, en dat is het nog steeds. Met een toewijding aan kwaliteitsontwerp, bieden we niet alleen mooie en eenvoudige ontwerpen, maar ook producten die een doel dienen.

Het is een beproefd portfolio van akoestische oplossingen dat rigoureuze tests heeft ondergaan om maximale prestaties te leveren met minimale zichtbaarheid.

Maak het duurzaam

Onze eerste BuzziProducts zijn tot leven gekomen door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen, die beide goed zijn voor de planeet en goed voor de akoestiek. We zijn ons bewust van onze impact op het milieu en zullen daarom samenwerken om continue verbeteringen te bereiken bij het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Lees meer over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en onze milieucertificeringen.

buzzi verlichting
detail van buzzispace

Vakmanschap - We zijn allemaal makers

Ieder van ons bezit de vaardigheden om dingen te creëren die anderen zullen verbazen en verrassen, zelfs wijzelf. Het gebeurt dagelijks in onze lokale productiefaciliteiten in Bladel (NL) en High Point (VS).

De vestiging in Bladel biedt plaats aan 80 medewerkers verspreid over verschillende afdelingen, met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring in het snijden, naaien en stofferen van schuim. Aan de overkant van de Atlantische Oceaan streven 38 medewerkers ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te maken in wat voorheen een oude katoenspinnerij was.

Hoewel het verhaal achter elke faciliteit uniek is, verenigt een rode draad hen: het vermogen om kwaliteitsproducten van de hoogste normen te maken.

Globale aanpak - Aanwezig over de hele wereld

Opgericht in 2007 in Antwerpen, België, zijn we uitgegroeid tot een bekroonde leider op het gebied van akoestiek met een internationale aanwezigheid met Sh’Offices in Antwerpen, New York, Chicago, Londen en Aken, productiefaciliteiten in Europa en de VS.

Een toegewijd, wereldwijd netwerk van BuzziAmbassadors zorgt voor een sterkere naamsbekendheid en jaarlijkse groei wereldwijd.

buzzibracks

Hieronder een paar producten uit de BuzziSpace catalogus

buzzi-desk-split

Scheidingspanelen

buzzi.booth

Concentratiecabines

buzzispace verlichting

Accoustische verlichting

BuzziiMe sfeerbeeld

Meubilair

buzzi.blinds

Flexibele wanden

bottom of page