top of page
Krok-Box-nieuws.jpg

VanEsch

van-esch.png

"The Perfect Entrance"

VanEsch & Officepoint

Waarom hebben we voor Van Esch gekozen?

Omdat elk bedrijf of zaal een mooie en praktische inkom verdient.

Van Esch, is een Nederlands bedrijf, met een breed, kleurrijk en kwalitatief gamma kapstokken, sorteersystemen, paraplubakken, etc. Mooi, innovatief en lokaal geproduceerd. 

Ditch-3B-1.jpg
Krok-G_vE1304_hero.jpg

De eerste indruk van een gebouw begint bij de entree

 

Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. van Esch weet precies hoe je de ontvangstruimte voor een gebouw laat werken. Het creëren van de perfecte entree is namelijk de specialiteit van ons familiebedrijf. Sinds 1972 ontwikkelen we oplossingen binnen de thema’s presenteren, opbergen en ontvangen. Van kapstokken en lockers tot brochurestandaards, vitrinekasten en afvalscheidingsbakken.

Bij van Esch leggen we de lat hoog. Daarom maken we veel producten en onderdelen ‘in huis’. In onze eigen fabriek in Goirle werkt een vast team van bevlogen ambachtslieden. En dat merk je. Onze garderobesystemen en entreeaccessoires ademen kwaliteit en vakmanschap.

Voor het ontwerp van onze producten slaan we de handen ineen met top designers uit heel Europa. Door onze neus voor de perfecte entree te bundelen met hun talent en visie, zetten we de toon met vernieuwende producten. Stijlvol en een tikje eigenzinnig. Maar ook functioneel en weldoordacht.

Of het nu om een kantoor, woning, museum of ziekenhuis gaat, we helpen je om de juiste snaar te raken met op maat gesneden oplossingen. Oplossingen die in het oog springen of juist op de achtergrond blijven. Door spullen in de schijnwerpers te zetten of juist veilig opbergen. De perfecte entree begint bij van Esch.

Silo-P2550-vE9311_180710_113553.jpg
Aquarius-SZ340P-2_180703_103603.jpg
Prima-Vista-vE7377-Hero_180710_115928.jp

Hieronder een paar producten uit de BuzziSpace catalogus

Six-Pack-vE9311.jpg

Brochurehouders

Aquarius-SZ3402P_RAL5014-4.jpg

Lockers

Ditch-3B-1.jpg

Sorteersystemen

FRAME-DV-47-B.jpg

Kapstokken

bottom of page