top of page
Magis_chair_one_ambient_multi_SD461_blac

Magis

Magis Logo rood

"De grenzen van design verleggen sinds 1976."

Magis & Officepoint

Waarom hebben we voor Magis gekozen?

Magis brengt met de regelmaat van de klok producten uit, Bombo, One, Brut,... die allen de mogelijkheid hebben om Design iconen te worden. Daarenboven wordt alles in Italië gemaakt. Kwaliteit, Design & Made in Italy. 

Wie is Magis?

Al meer dan 40 jaar maakt Magis designproducten voor huizen, kantoren en openbare ruimtes. Magis is opgericht in 1976 in Noord-Italië en sindsdien hebben ze zicht ontwikkeld tot een wereldwijde designspeler die trouw blijft aan hun kernwaarde: de grenzen van design verleggen.

Ze zijn constant op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe ontwerpen en innovatieve productiemethoden. Daarom is hun productportfolio breed, van puur tot expressief. Sommigen zullen misschien zeggen dat Magis eclectisch is. Ze zeggen ja, dat zijn ze. Omdat compromisloos design vrijheid vereist.

Magis_officina_chair_product_detail_SD20
Magis_chair_one_process_06

Elk van de ontwerpprojecten moet aan de hoogste eisen voldoen. Een Magis-product moet mooi en functioneel zijn, en het moet een sterk idee belichamen. Al het andere zou gemakkelijk en gewoon zijn: helemaal niet de Magis-manier.

Als familiebedrijf geloven zij in de kracht van familiewaarden. Ze helpen elkaar en ze groeien samen, waarbij ze streven naar het opbouwen van langdurige en gunstige relaties met medewerkers, klanten en partners

Om de gemeenschap te versterken, produceren we in Italië. Dat is onze bijdrage om het uitzonderlijke vakmanschap dat onze regio door de eeuwen heen heeft gekend, te helpen behouden. In ruil daarvoor wordt elk Magis-product gemaakt met de hoogst mogelijke kwaliteit, die de opmerkelijke vaardigheden en kennis van onze partners weerspiegelt.

Om onze visies waar te maken, zoeken we altijd naar uitzonderlijke ontwerptalenten. Velen van hen zijn gaandeweg internationaal beroemd geworden. Ontwerpers als Jasper Morrison, Konstantin Grcic, Philippe Starck, Ronan & Erwan Bouroullec en Jerszy Seymour werken al heel lang bij ons. Tegenwoordig beschouwen we ze meer dan partners. Ze maken deel uit van de familie Magis.

Magis_company_warehouse_01

Hieronder een paar producten uit het Magis gamma 

Magis_chair_one_4star_product_front_SD44

One
Chair

Magis_sequoia_product_front_SD2043_coral

Sequoia
Stool

Magis_brut_table_TV2560_TV2571_anthracit

Brut
Table

bottom of page