top of page
mobitec lena restaurant wemmel

MOBITEC

mobitec logo

"uw Belgisch merkvoor tafels en stoelen"

Nowy Styl & Officepoint

Waarom hebben we voor Nowy Styl gekozen?

Stoelen en tafels, Belgisch, kwaliteit en extreem personaliseerbaar. Exact wat we willen bieden aan onze klanten! Een natuurlijke match. 

Mobitec aan het woord: 

We beginnen bij het begin. Bij enkele gelijkgestemde zielen met één passie, één idee: hoogkwalitatieve stoelen en tafels maken. Vandaag zijn de meubels van Mobitec terug te vinden in de huiskamers van designliefhebbers in alle hoeken van Europa! Onze wortels? Die liggen in Eupen, op het kruispunt van 3 landsgrenzen. Ook al ligt de wereld binnen handbereik, we blijven fier op onze roots. Onze kantoren zijn gevestigd in Eupen, onze productiefaciliteit in Polen en onze producten worden verdeeld in meer dan 10 Europese landen. Onze specialiteit? Hyper-personaliseerbare stoelen en tafels die u helemaal kan afstemmen op uw interieur, stijl en persoonlijkheid.

aura metal velours
bolero inspiratie

Elk jaar bedenken onze designers nieuwe collecties. Voor elk model bieden we een waaier aan personalisatiemogelijkheden: type poten, met of zonder armleuningen voor de stoelen of verlengstukken voor de tafels, bekleding in stof of (kunst)leder, type hout en de manier waarop het behandeld werd, kleur van de metalen elementen, …

Zodra uw keuze is gemaakt en u uw bestelling aan één van onze verdelers hebt doorgegeven, brengen we in onze ateliers leven in uw creatie. Deze zijn gevestigd in Polen om een heel eenvoudige reden: we vonden er een niveau van knowhow dat voldeed aan onze verwachtingen.

Tafels en stoelen van hoge kwaliteit

Vanaf het ontwerp over de selectie en aanschaf van de grondstoffen tot de uiteindelijke productie en levering: wij staan zelf in voor elke stap van het proces. Op deze manier kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Wat de kwaliteit van de grondstoffen en hun impact op het milieu betreft, zijn we erg kieskeurig. Al ons hout is afkomstig van duurzaam beheerde Europese bossen. Ook gebruiken we lijm en vernis zonder schadelijke oplosmiddelen.

gecko modulaire zetels van mobitec

Hieronder een paar producten uit het Nowy Styl gamma 

Mobitec Lena sfeer 3

Lena stoel

hoge tafel mobitec

Hoge tafel Coventry

bolerao zetel met hoge rugleuning van mobitec

Bolero zetel

bottom of page