top of page
aac-23-soft_imageslider_2.jpg

HAY

Hay Logo.jpg

"HAY is kwalitatief Scandinavisch design voor iedereen!"

HAY & Officepoint

Waarom hebben we voor HAY gekozen?

Sinds de start van Chairpoint in 2015 hebben we gekozen om met het Deense HAY samen te werken. Eerst en vooral voor de ondertussen iconische stoel AAC 22 in collectie te hebben. Nu, 5 jaar later, passen we de HAY collectie in de breedte toe, zowel voor thuis als voor kantoor. Naast een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, heeft HAY een uitstekende dienst na verkoop. We zijn fan ! 

De Visie van HAY

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp voor iedereen gelijk is. Daarom hebben medeoprichters en creatief directeuren Mette en Rolf Hay zich vanaf het allereerste begin geëngageerd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om producten van hoge kwaliteit te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek. Dit basisprincipe blijft ze vandaag motiveren.

AAC Colours.jpg
home office by hay.jpg

Wat doen ze? 

Ze zijn geïnspireerd door de realiteit van het leven van vandaag, waarin traditionele scheidslijnen tussen persoonlijke en professionele ruimte vloeiender zijn, dus de HAY meubels, verlichting en accessoires kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt en voldoen aan vele behoeften. Van een tandenborstel tot een prullenbak tot een bank, HAY-producten bieden altijd een frisse kijk op de alledaagse voorwerpen die deel uitmaken van ons dagelijks leven.

Het Merk

HAY put uit drie primaire inspiratiebronnen voor alles wat ze maken: kunst, architectuur en mode. Ze hebben altijd veel aandacht besteed aan en zijn geïnspireerd door de omgeving, en door de vinger aan de pols te leggen van de hedendaagse cultuur, houden ze gelijke tred met de wereld om ons heen.

.

outdoor hay pallissade.jpg
Dorso hay.jpg

"Wat ik bewonder aan kunst is het onverwachte, de originaliteit; architectuur is natuurlijk de context en de thuisbasis van wat we maken, en mode heeft een geweldige dynamiek en weerspiegelt de tijdgeest van wat er op dit moment gebeurt. Ik zou zeggen dat de beste producten die we hebben gemaakt, kunnen bestaan ​​ergens tussen deze drie omgevingen in en uit een beetje van alles putten. " - Rolf Hay

Hieronder een paar producten uit het SPELL gamma 

AAC_22_dusty_green_shell_matt_lacquer_oa

ABOUT A CHAIR 

AAC

New Order Hay.jpg

NEW ORDER

Copenhague_Table_Collection_CPH_Overview

CPH tables

bottom of page