top of page
Bai + dry.png

Ondarreta

ondarreta logo.jpg

"Do not sit, please."

Ondarreta & Officepoint

Waarom hebben we voor Ondarreta gekozen?

Een Spaans familiebedrijf vernoemd achter het strand waar de kinderen speelde toen ze klein waren. Ambacht, design en met productie in het Baskenland. 

Wie is Ondarreta?

We maken meubels om mensen dichter bij elkaar te brengen, banden te leggen en relaties te versterken. We willen momenten van verbinding oproepen, nieuwe ruimtes creëren en oude verrijken. We willen charme en comfort brengen in vergaderingen, bijeenkomsten en gesprekken; om de steun te zijn voor degenen die boeken schrijven, posters ontwerpen, e-mails versturen, brieven schrijven, genieten van maaltijden, harpen spelen en kunst aanschouwen.

Hari chair.png
Dry shelf system.png

Wij zijn de erfgenamen van houtbewerkers in de wereld van hedendaags design. Traditie en innovatie zijn de twee lenzen waardoor we het leven zien. We ontwerpen onze collecties met veel respect voor wat echt belangrijk voor ons is: een ambachtelijke traditie die al meer dan veertig jaar leeft en evolueert; een balans tussen schoonheid en functie, tussen ambacht en technologie; een levendige, levendige stijl. Dit is waar we elke ochtend naar uitkijken. Dit is waarom we niet gaan zitten, waarom we in beweging blijven, uitdagingen aangaan en ons bedrijf opnieuw uitvinden: zodat we altijd nieuwe manieren kunnen vinden om onze klanten vreugde te brengen met objecten die voortkomen uit ware passie.

Doe mee, blijf in beweging, volhard in het bestaan, we doen ons werk met plezier.

We vinden het leuk om nieuwe perspectieven, grote dromen en slimme ideeën binnen te halen en te delen die bij elk nieuw lid van onze groeiende familie komen. Voor ons vak en onze klanten blijven we staan ​​- we gaan nog niet zitten.

bai chair.png

Hieronder een paar producten uit het Ondarreta gamma 

bai-trineo-verde-v.2l.jpg

Bai

Chair

Hari Chair.jpg

Hari

Chair

dry table detail.jpg

Dry

Table

bottom of page